Evenementen in Uithoorn

In Uithoorn en De Kwakel worden door het hele jaar heen evenementen, activiteiten en cursussen georganiseerd. U vindt hieronder een evenementenkalender met het overzicht van de evenementen waarvoor een vergunning aangevraagd of verleend is en cursussen en bijeenkomsten. 

Let op: in verband met corona zijn evenementen vooralsnog opgeschort.

Datum Evenement
16-03-21 t/m 06-07-21 Piep zei de Muis training
08-04-21 t/m 10-06-21 Rupsenclub
23-04-21 en 30-04-21 Training “Eerste hulp bij psychische problemen - Mental Health First Aid”
12-05-21 t/m 30-06-21 Rots en water
20-05-21 t/m 08-07-21 KIES (Kinderen In EchtscheidingsSituaties) 
18-05-21 t/m 06-07-21     Triple P training

De gemeente Uithoorn kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geplaatste teksten met betrekking tot een evenement. De organisatie van het evenement blijft hiervoor te allen tijde aansprakelijk. 

Evenement melden of vergunning aanvragen


Wilt u een evenement organiseren, dan heeft u in principe een vergunning nodig. Voor sommige evenementen is een melding echter genoeg. Ga naar Evenement organiseren om een vergunning aan te vragen of een evenement te melden.

Bekendmakingen


In het overzicht Bekendmakingen vindt u informatie over bezwaarschriften tegen verleende of geweigerde omgevingsvergunningen.  

Kijk wat Uithoorn nog meer te bieden heeft


Kijk voor extra informatie op de evenementenkalender van Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel (SPUK) op de website Uithoornaandeamstel.nl. Hier vindt u een compleet overzicht van welke sporttoernooien, thema-avonden, foodevents etcetera er in De Kwakel en in Uithoorn worden georganiseerd. 

Meer informatie 


Naast evenementen en cursussen zijn er vaste terugkerende activiteiten in de gemeente die u vindt op Lokale activiteiten.