Herinrichting Dorpshart De Kwakel

De Kwakel heeft een nieuw dorpscentrum. Dit is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS). Eerder is de uit bewoners en ondernemers bestaande werkgroep Dorpshart De Kwakel tot een mooi ontwerp voor het centrum gekomen.

Dorpshart De Kwakel

De herinrichting van het dorpshart sluit goed aan bij het parallelle en particuliere project van de supermarkt. Supermarkt Rehorst wil een nieuw filiaal met 10 appartementen erboven bouwen op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Kerklaan. Meer over de nieuwe supermarkt en woningen leest u op de website van ontwikkelaar De Koning nieuwbouw en de aannemer Van Wengerden en Visser (De Kwakel - in ontwikkeling (wengerdenvisser.nl))

In De Kwakel is een fijne sfeer voelbaar. Door de herinrichting van het dorpscentrum is er ook een kwaliteitsverbetering. Het toevoegen van meer beplanting en het gebruik van warme, vriendelijke materialen zijn een fijne aanvulling. In het Dorpscentrum zijn nieuwe bomen en beplanting.

Bankje Dorpshart De Kwakel
Foto: Bankje Dorpshart De Kwakel.

Verbetering leefomgeving door bijdrage Stichting Leefomgeving Schiphol

Zowel voor de herinrichting als voor het Dorpshuis De Quakel heeft SLS (Stichting Leefomgeving Schiphol) een bijdrage geleverd.