Werkzaamheden aan de openbare ruimte van de Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg

Zet dit in mijn agenda

In opdracht van Zeeman Real Estate BV voert aannemersbedrijf J. Koper & Zn. BV de werkzaamheden uit aan de openbare ruimte van de Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg, tussen de Thamerkerk en de Amsterdamseweg.

Van
woensdag 27 september, 2023
Tot
vrijdag 02 augustus, 2024
Locatie
Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg, tussen de Thamerkerk en de Amsterdamseweg

Planning

Tot en met 17 mei wordt er straatwerk in de wijk gedaan en vanaf 13 mei wordt het laatste stukje van de Petrus Steenkampweg afgemaakt. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 tot 5 weken.

Overlast

Het kan zijn dat u overlast ervaart van de werkzaamheden. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar hopen op uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Bereikbaarheid

Het werk wordt uitgevoerd in delen. Per deel worden er de benodigde verkeersmaatregelen genomen. Voor het autoverkeer wordt er per deel een stuk van de rijbaan (tussen twee kruispunten) afgesloten. Dit wordt van omleidingsroutes voorzien. Voetgangers en fietsers (afstappen) worden met verkeersmaatregelen en waar nodig een omleiding, langs het werkvak geleid.

Omwonenden zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.

Heeft u vragen, klachten en/of opmerkingen over de werkzaamheden, neem dan contact op met uitvoerder Nick Lakeman op (06) 12 13 88 23. Voor vragen over deze informatie, kunt u contact opnemen met Michiel Nijhuis via m.nijhuis@koperbv.nl.