Werkzaamheden aan de openbare ruimte van de Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg

Zet dit in mijn agenda

Op dit moment vordert de bouw van woningen en appartementen op het terrein Vleeshoek aan de Wilhelminakade en Petrus Steenkampweg zo goed dat wij kunnen beginnen met het definitief maken van de terreininrichting van de omliggende wegen. 

Van
woensdag 27 september, 2023
Tot
vrijdag 22 december, 2023
Locatie
Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg, tussen de Thamerkerk en de Amsterdamseweg

Werkzaamheden

In opdracht van Zeeman Real Estate BV voert aannemersbedrijf J. Koper & Zn. BV de werkzaamheden uit aan de openbare ruimte van de Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg, tussen de Thamerkerk en de Amsterdamseweg.

Overlast

Het kan zijn dat u overlast ervaart van de werkzaamheden. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar hopen op uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Planning

De werkzaamheden zijn op 27 september 2023 begonnen en de verwachting is dat de werkzaamheden aan de Wilhelminakade en de Petrus Steenkampweg (tot de kruising met de B. Fremery Kalfflaan) in december 2023 worden afgerond. 

Bereikbaarheid

Het werk wordt uitgevoerd in delen. Per deel worden er de benodigde verkeersmaatregelen genomen. Voor het autoverkeer wordt er per deel een stuk van de rijbaan (tussen twee kruispunten) afgesloten. Dit wordt van omleidingsroutes voorzien. Voetgangers en fietsers (afstappen) worden met verkeersmaatregelen en waar nodig een omleiding, langs het werkvak geleid.

Omwonenden zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.

Heeft u vragen, klachten en/of opmerkingen over de werkzaamheden, neem dan contact op met uitvoerder Nick Lakeman op (06) 12 13 88 23. Voor vragen over deze informatie, kunt u contact opnemen met Michiel Nijhuis via m.nijhuis@koperbv.nl.