Startende ondernemers

U bent ondernemer of u wilt een onderneming starten? Veel informatie vindt u op de landelijke site KVK OnderNemerSplein, zoals informatie van KVK, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Antwoord voor bedrijven, Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de Statistiek

Voor startende ondernemers in Uithoorn bestaat tevens de mogelijkheid voor het volgen van het z.g. ‘Zaai traject’. Het Zaai traject vergroot het netwerk en geeft praktische tips en trucs voor startende ondernemers.
Voor meer informatie en de randvoorwaarden, zie: ZAAI Aalsmeer - Voor startende ondernemers uit Aalsmeer.
Het Zaai Traject 2023 is inmiddels gesloten. Het nieuwe traject Zaai start in het najaar 2024. Heeft u interesse en voldoet u aan de voorwaarden? Neem dan eerst contact op met Hans van der Linden, accounthouder Bedrijven via: gemeente@uithoorn.nl.

Voor meer informatie en tips over start-ups, kijk op uithoornaandeamstel.nl en KHN | Dé ondernemersgids voor de horeca.

Als KHN-lid heeft u toegang tot alle kennis en diensten van KHN. Denk bijvoorbeeld aan advies over arbeidsovereenkomsten, of ondersteuning bij de aanvraag van vergunningen. Samen met de gemeente staat KHN, Koninklijke Horeca Nederland voor u klaar om te helpen bij het opstarten van uw onderneming.

Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Miriam Geerlings, Regiomanager KHN Noord-Holland via m.geerlings@khn.nl of telefonisch via (06) 53 37 95 74.