Taalhuis Uithoorn zoekt online taalvrijwilligers

In deze tijd waar we allemaal afstand moeten houden en contacten moeten vermijden is het best een gepuzzel voor Taalhuis om vrijwilligers toch met hun taalmaatjes te kunnen laten oefenen. Online werken is ook bij het Taalhuis geïntroduceerd.

Inmiddels wordt er door een behoorlijk aantal vrijwilligers van Zoom of Skype gebruikt gemaakt. “We hebben een onlinetraining aan onze vrijwilligers gegeven hoe je via Zoom kan werken met je taalmaatje en dat blijkt perfect te werken”, aldus Nici en Claudia. 

Ondanks de Coronacrisis is de vraag naar taallessen niet stilgevallen en zoekt het Taalhuis veel online vrijwilligers die taalvragers helpen bij het verbeteren van de Nederlandse taal. Je wordt ondersteund met het online werken, inzet van de juiste materialen en instructie op de taaltaak.

Kun je wat van vrije tijd (maximaal 1-2 uur per week) inzetten, heb je affiniteit met taal, heb je geduld en empathisch vermogen? Dan verwelkomen we jou graag als online taalvrijwilliger bij ons Taalhuis team. Jij kan echt het verschil maken!! Je kunt contact opnemen door te mailen naar taalhuis@stdb.nl of door te bellen met Claudia Prange of Nici Sonderman via (0297) 230280. Voor meer informatie van Taalhuis Uithoorn kijk je op taalhuisuithoorn.nl  of op facebook.