F. (Fieke) Otto - Ossenkoppele

Fieke Otto Ossenkoppele

Raadslid fractie DUS!

Contactgegevens:

Lid van:

  • commissie Leven.

Maak kennis met Fieke Otto - Ossenkoppele

Ik ben in de politiek gegaan omdat: 
ik me vanuit (mijn eigen en DUS!) idealen, waarden en een optimistisch mensbeeld graag wil inzetten voor Uithoorn en de Kwakel. Voor alle inwoners met oog voor gelijkwaardigheid in hun diversiteit, voor lokale ondernemers, maar ook voor het stukje planeet dat wij hier met elkaar mogen gebruiken en nog mooier gaan achterlaten voor de generaties na ons.

Ik ben de lokale politiek ingegaan, omdat:
omdat ik het waardevol vind om van betekenis te kunnen zijn voor mijn directe leefomgeving. Ik ben dankbaar en voel me vereerd dat ik het vertrouwen heb gekregen om nu ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

Mijn politieke motto’s luiden: 
Practise what you preach & Neem waar, spreek en handel vanuit het hart.

Dit wil ik nog even kwijt over mijn werk in de gemeenteraad:
Als volksvertegenwoordiger sta ik open voor ontmoeting en wil ik benaderbaar zijn. Ik wil niet alleen lezen en vergaderen over wat er speelt in onze dorpen, maar het ook zien, ervaren en bespreken met de mensen die het betreft. Mijn werkwijze is onderzoekend/analytisch, creatief denkend en oplossingsgericht. Ik denk graag (mee) in mogelijkheden en kansen in plaats van belemmeringen. Daarbij heb ik altijd het groter geheel waarvan we onderdeel uitmaken in mijn bewustzijn: planeet aarde en haar toekomst, de generaties voor en na ons en onze medeburgers wereldwijd.