De energiecoach weet raad

Wilt u meer inzicht in uw energierekening en meer weten over wat u kunt doen om minder te betalen? Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Staat er op uw maandelijkse energierekening dat uw verbruik ver boven het Nederlandse gemiddelde zit, maar heeft u geen idee waarom? Onze energiecoaches helpen u.

De Energiecoach

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die de inwoners van Uithoorn en De Kwakel tips geeft over energiebesparing in een één-op-één gesprek. De energiecoach maakt u wegwijs in allerlei energie-gerelateerde vraagstukken. U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze coaches via: bespaarafspraak.nl/Uithoorn.

Het gesprek

Het gesprek duurt ongeveer een uur en is coronaproof. Het kan zowel telefonisch, digitaal of, indien echt nodig, bij u thuis aan tafel op 1,5 m afstand: gemakkelijk en veilig. Eerst gaat u samen naar uw energierekening kijken om te zien waar de meeste winst is te behalen. Vervolgens kijkt u per ruimte wat de mogelijkheden zijn. De coach geeft daarbij telkens een indicatie hoeveel euro u hiermee kunt besparen. U zult verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen, zonder echt veel te veranderen. Tenslotte kan de coach u tips geven over grote energiebesparende maatregelen aan de woning die zinvol zouden kunnen zijn en welke financieringsmaatregelen daarvoor beschikbaar zijn. Het resultaat is dat u zelf makkelijk alles kan regelen in de wereld van energiebesparing. Natuurlijk maakt u uiteindelijk zelf de keuze of en hoe u energiebesparing in uw woning wilt aanpakken.

Afspraak maken

Maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Kijk op: bespaarafspraak.nl/Uithoorn  voor de mogelijkheden. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over duurzame energie in Uithoorn op regionaalenergieloket.nl