Werkzaamheden Thamerweg en (deel) Burgemeester van Meetelenstraat

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 19 april, 2021 om 08:00
Tot
vrijdag 04 juni, 2021 om 18:00
Locatie
Thamerweg en (deel) Burgemeester van Meetelenstraat

Op maandag 19 april 2021 begint aannemer J. Koper & Zn. BV met de herinrichtingswerkzaamheden op de Burgemeester van Meetelenstraat en Thamerweg. De aannemer doet deze werkzaamheden in opdracht van Zeeman Real Estate B.V.

Werkzaamheden

  • De rijweg op de Burgemeester van Meetelenstraat wordt opnieuw bestraat vanaf huisnummer 33 tot de kruising Thamerweg, evenals de definitieve inrichting aan de nieuwbouwzijde.
  • Op de Thamerweg wordt een nieuw riool aan de nieuwbouwzijde aangebracht. Daarna wordt de hele Thamerweg definitief ingericht.

Afsluiting weg

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt een deel van de Burgemeester van Meetelenstraat en Thamerweg afgesloten voor het doorgaande rijverkeer. 

Planning

Planning Thamerweg en van Meetelenstraat

Parkeren

Uw auto kunt u tijdens deze werkzaamheden in de buurt parkeren. Bij voorkeur op het parkeerterrein van de Stationsstraat. Uw woning blijft te voet bereikbaar met loopschotten of het intact laten van het trottoir. De loopschotten zijn breed genoeg voor een rollator of kinderwagen.

Contact

De omwonenden ontvangen een brief van de aannemer met een contactpersoon. Heeft u als niet omwonende ook een vraag, bel dan naar het Klant Contact Centrum op (0297) 513 111.