Verkeershinder Polderweg, Uithoorn

Zet dit in mijn agenda

Tussen 24 en 27 juni wordt het asfalt op de Polderweg - tussen de Straatmees en de Blauwe Gans - vervangen. Tijdens de werkzaamheden zal het gemotoriseerd verkeer in de avond en nacht omgeleid worden via de Koningin Máximalaan. Het werk zal worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen in opdracht van de gemeente Uithoorn.

Van
maandag 24 juni, 2024
Tot
donderdag 27 juni, 2024
Locatie
Polderweg, Uithoorn

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Polderweg tussen de Straatmees en de Blauwe Gans in de avond en nacht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.  De volgende straten zijn met de auto niet bereikbaar:
Roodhalsgans, Kolgans, Sneeuwgans, Nijlgans, Dwerggans, Rietgans, Goudlijster, Zanglijster, Bruine Lijster, Noorse Lijster en Grote Lijster. 

Tijdens het werk wordt er een omleiding ingesteld voor het doorgaande verkeer via de Koningin Máximalaan, met ook een optie voor binnendoor (achtervang op de kaart). Verkeersbegeleiders zijn aanwezig. Deze omleiding geldt ook voor de bus. Alleen nood- en hulpdiensten mogen door het werk heen rijden. 

Planning

Om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken wordt het werk ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd. Hierdoor is de planning als volgt:

  • Asfalt frezen op 24 juni vanaf van 19.00 uur tot 25 juni 05.00 uur
  • Asfalteren op 25 juni vanaf van 19.00 uur tot 26 juni 05.00 uur
  • Aanbrengen belijning op 26 juni vanaf van 19.00 uur tot 27 juni 05.00 uur

Contactpersoon

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met dhr. C. Maas, bereikbaar onder telefoonnummer: (0297) 51 31 11.