Verkeersbesluit afsluiting Petrus Steenkampweg

Zet dit in mijn agenda

Door de verschillende bouwwerkzaamheden in het gebied rondom de Petrus Steenkampweg, is het nodig om de Petrus Steenkampweg af te sluiten voor verkeer.

Van
woensdag 01 september, 2021
Tot
zondag 30 april, 2023
Locatie
gebied tussen de Petrus Steenkampweg en Burgemeester Van Meetelenstraat in Uithoorn én de bouwwerkzaamheden voor het project Uithoornlijn tussen de Petrus Steenkampweg en Stationsstraat in Uithoorn.

De ruimte is nodig om de bouwkranen met bouwmateriaal de ruimte te geven. Het gaat hier om het woningbouwproject “Allure aan de Amstel” in het gebied tussen de Petrus Steenkampweg en Burgemeester Van Meetelenstraat in Uithoorn én de bouwwerkzaamheden voor het project Uithoornlijn tussen de Petrus Steenkampweg en Stationsstraat in Uithoorn.

Vanaf de Petrus Steenkampweg kunnen beide werkgebieden goed bereikt en gebruikt worden door en voor bouwverkeer. Tijdens een periode september 2021 tot en met april 2023 is het voor de verkeers- en algehele veiligheid noodzakelijk de Petrus Steenkampweg af te sluiten voor alle verkeer.

Bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tot en met 8 september 2021 bezwaar maken tegen deze verkeersbesluiten. Een bezwaarschrift kan worden ingediend bij de gemeenteraad van Uithoorn, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn of via gemeente@uithoorn.nl. Voor meer informatie en het volledige verkeersbesluit gaat u naar www.officielebekendmakingen.nl.