Start werkzaamheden Stedin

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 19 oktober, 2020
Tot
donderdag 31 december, 2020
Locatie
In en om de slooppanden op de prinses Christinalaan

Vanaf medio oktober voert Stedin in en om de slooppanden op de prinses Christinalaan werkzaamheden uit. Voor de slooppanden vinden onder andere graafwerkzaamheden plaats en wordt een container geplaatst. De werkzaamheden worden alleen overdag en tijdens werkdagen uitgevoerd.

Verkeersmaatregelen 

Tijdens de werkzaamheden staan er busjes en auto’s van Stedin en aannemers en/of bezoekers. Stedin zorgt er zo veel als mogelijk voor dat deze auto’s voor de slooppanden geparkeerd worden waarmee parkeeroverlast voor de directe omgeving voorkomen wordt. Daarnaast is transport van (technische) materialen zichtbaar. Het trottoir voor de panden is soms enige tijd afgesloten. Voetgangers moeten dan tijdelijk oversteken. Verder verwacht Stedin niet dat het nodig is om de straat langdurig af te zetten of dat u andere verkeersoverlast ervaart. 

Meer informatie over het project

Heeft u vragen over dit project kijk dan op stedin.net/uithoorn. Hier vindt u onder andere een animatie over hoe het project in zijn werkt gaat. 

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden

Heeft u vragen die specifiek gaan over de uitvoering of mogelijke overlast van deze werkzaamheden neemt u dan contact op met de technisch projectleider van Stedin, Michel Bronger via 06 54 677 105 (tijdens kantooruren) of via michel.bronger@stedin.net.