Rioolwerkzaamheden en ophogen straat Glanskopmees

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 06 april, 2020
Tot
zaterdag 04 juli, 2020
Locatie
Glanskopmees

Wie

Aannemersbedrijf J. van Ingen in opdracht van de gemeente Uithoorn

Planning

In de week van 6 april 2020 start de aannemer daadwerkelijk met het opbreken van de bestrating. Volgens planning is het begin juli 2020 klaar. Deze planning is wel weersafhankelijk, waardoor de uitvoering van de werkzaamheden misschien kan uitlopen.

Bereikbaarheid

Om de overlast minimaal te houden, werkt de aannemer in fases. De fases overlappen elkaar met een aantal dagen. Als de aansluiting van Glanskopmees met de Korte Polderweg dicht gaat,wordt er een tijdelijke ontsluiting gemaakt voor gemotoriseerd verkeer tussen de appartementen 2 t/m 38 en 40 t/m 80. Voor eventuele overlast vragen wij uw begrip.

Fases

  1. Vervangen riool en straatwerk vanaf Korte Polderweg tussen de appartementen 2 t/m 38 en 40 t/m 80 incl. de parkeervakken bij de appartementen 40 t/m 80;
  2. Vervangen riool en straatwerk voor de appartementen 2 t/m 38 en woningnr. 100;
  3. Vervangen riool en straatwerk van woningnr. 100 en de appartementen 1 t/m 37, incl. de parkeervakken. N.B. tijdens deze fase kan men via de tijdelijke ontsluiting parkeren op fase 1;
  4. Vervangen straatwerk parkeervakken bij 2 t/m 38;
    Vervangen riool en staatwerk langs de appartementen 1 t/m 37 incl. parkeervakken;
  5. Fietspad tussen Korte polderweg en de Boterdijk.

Het gedeelte van de straat is ter hoogte van de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De parkeervakken worden op die locatie ook opgeheven. Er komen loopschotten voor de bereikbaarheid van de appartementen. Mogelijk komen op de Korte Polderweg tijdelijke parkeervakken als er onvoldoende parkeermogelijkheden zijn op Glanskopmees en in de directe omgeving.

Beplanting

Het aanbrengen van de beplanting gebeurt in het plantseizoen. Dat is vanaf oktober 2020 tot en maart 2021. Het streven is om dit jaar alle beplanting aan te brengen.

Ophalen van afval

Tijdens de werkzaamheden blijven de ondergrondse vuilcontainers in gebruik, behalve op de dag dat ook de ondergrondse vuilcontainer opnieuw op hoogte wordt aangebracht dan wel verplaatst. Deze dag is nog niet vastgelegd, dit hangt van de werkzaamheden af. Indien nodig komt er een tijdelijke bovengrondse afvalcontainer. PMD en papierafval worden volgens het afhaalschema opgehaald, dit verandert niet. Indien noodzakelijk zorgt de aannemer ervoor dat het afval kan worden opgehaald. Eventueel wordt er tijdelijk een bovengrondse afvalcontainer geplaatst.

Vragen

Bel het Klant Contact Centrum (0297) 513 111.

Glanskopmees