Rioleringswerkzaamheden Wilhelminakade

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 06 september, 2021 om 09:00
Tot
vrijdag 08 oktober, 2021 om 17:00
Locatie
Wilhelminakade

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen uitgevoerd voor de bouw van woningen en appartementen op het terrein Vleeshoek aan de Wilhelminakade. Voor de bouwvakperiode is het (nieuwe) rioolstelsels aangelegd voor deze woningen en appartementen. Nu de bouwvak voorbij is gaan worden de bestaande rioolstelsels aangepast. Dit valt buiten het project WRM Vleeshoek. 

Werkzaamheden

In opdracht van Zeeman Real Estate BV gaat aannemersbedrijfs J. Koper & Zn. BV de werkzaamheden uitvoeren aan het rioolstelsel bij de Thamerkerk-Burgemeester Brautigamlaan en Wilhelminakade-Burgemeester Brautigamlaan. Vanaf de Thamerkerk wordt het persriool verlengt naar de woonwijk op het voormalige Campinaterrein. Ook plaatst de aannemer nieuwe inspectieputten in het rioolstelsel op de Wilhelminakade.

Overlast

Het kan zijn dat u overlast heeft van de werkzaamheden. Wij begrijpen dat dat vervelend is, maar hopen op uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. Wij doen er alles aan zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Planning en bereikbaarheid

De werkzaamheden beginnen in de week van 6 september en zijn klaar in de week van 4 t/m 8 oktober. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is met name de Wilhelminakade voor een deel niet bereikbaar tot beperkt bereikbaar voor verkeer. Hiervoor plaatsen wij omleidingsroutes in de omgeving. Voetgangers kunnen de werkzaamheden wel passeren.