Onderhoud Boterdijk De Kwakel van 11 t/m 12 mei

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 11 mei, 2020
Tot
dinsdag 12 mei, 2020
Locatie
Boterdijk, De Kwakel

Eind vorig jaar hebben een aantal werkzaamheden plaatsgevonden op de Boterdijk. Er zijn diverse scheuren in het wegdek gerepareerd en twee verkeersdrempels aangepast. Door de lage temperatuur konden er toen geen streetprints worden aangebracht. Dit staat nu ingepland op 11 en 12 mei.

Boterdijk De Kwakel

Streetprints

Streetprints zijn duurzame markeringen in het asfalt. In de zwarte asfaltstrook langs de kant van de weg komt een ribbel-/attentiemarkering. Door deze markering blijven fieters op het rode asfalt. Automobilisten krijgen door het geluid van de markering een signaal dat zij bijna naast de wegverharding zitten en ervaren door de ribbels gelijk hun snelheid.

Bereikbaarheid Boterdijk 11 en 12 mei

Vanwege de veiligheid wordt de Boterdijk voor al het doorgaande autoverkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Watsonweg, Koningin Maximalaan, Noorddammerweg, Vuurlijn, Ringdijk en Kwakelsepad. Voor (brom)fietsers en voetgangers is de Boterdijk wel bereikbaar. Ter hoogte van de werkzaamheden worden zij door een verkeersregelaar begeleid.

Aanbrengen belijning

Als het aanbrengen van de streetprints klaar is, wordt de ontbrekende belijning op het asfalt aangebracht. Dit gebeurt aansluitend op 12 mei, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Bereikbaarheid Boterdijk tijdens aanbrengen belijning

De weg wordt weer opengesteld tijdens deze werkzaamheden, wel kan er enig oponthoud ontstaan. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Coronamaatregelen

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met in achtneming van de huidige coronamaatregelen.

Meer informatie

Heeft u vragen, bel met ons Klant Contact Centrum (0297) 513 111 of mail naar gemeente@uithoorn.nl onder vermelding van herstelwerkzaamheden Boterdijk.