Integraal onderhoud in De Kwakel 2021

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 21 juni, 2021
Tot
woensdag 22 december, 2021
Locatie
Fresialaan, Rozenlaan, Gerberalaan/Bromelialaan, De Kwakel

De riolering in de Fresialaan, Rozenlaan, Gerberalaan/Bromelialaan is aan het einde van zijn levensduur en moet vervangen worden.
Dit is het moment om ook naar andere zaken te kijken zoals bestrating, verlichting en groen. Ook daarvoor geldt dat ze voor vervanging in aanmerking komen. Daarom wordt alles in één project opgepakt. Het project Integraal onderhoud De Kwakel. Aannemer, AW Vessies Infra BV heeft via een aanbesteding de opdracht gekregen om werkzaamheden voor het project Integraal Onderhoud De Kwakel uit te voeren.

Planning

Fase 1, Rozenlaan is klaar. Na de bouwvakvakantie, vanaf 30 augustus begint de aannemer met fase 2, Gerberalaan en Bromelialaan. De bewoners van deze twee straten hebben een brief met meer informatie van de aannemer gekregen. Als laatste fase volgt Fresialaan. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden voor de kerst in december zijn afgerond. 

Meedenken

Al eerder is er een enquête gehouden en zijn de inwoners via brieven op de hoogte gehouden. De uitslag van de enquête is meegenomen in de uitwerking. Er zijn drie ontwerptekeningen; Fresialaan, Rozenlaan en Gerberalaan/Bromelialaan. Via onze gemeentepagina en social media hebben wij een oproep gedaan om mee te denken en te reageren over het project en de ontwerptekeningen op ons participatieplatform uithoorndenktmee.nl. Alle vragen hierover zijn beantwoord.   

Toezicht

De begeleiding en toezicht van de werkzaamheden wordt gedaan door de heer E. Wanningen van de gemeente Uithoorn. 

Bereikbaarheid 

We houden rekening met de bereikbaarheid en praktische zaken zoals de afstemming van het legen van de afvalcontainers. In fases worden de straten afgesloten voor werkzaamheden. 

Plattegrond Gerbera- en Bromelialaan
Afbeelding: Plattegrond Gerbera- en Bromelialaan

Vragen

Heeft u vragen over dit project, dan kunt u contact opnemen met de heer A.M. Muller. Hij is bereikbaar via telefoonnummer op (0297) 513 111 of per e-mail via gemeente@uithoorn.nl  
De toezichthouder is ook via dit nummer bereikbaar.