Integraal onderhoud in De Kwakel 2021

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 03 mei, 2021
Tot
woensdag 01 december, 2021
Locatie
Fresialaan, Rozenlaan, Gerberalaan/Bromelialaan, De Kwakel

De riolering in de Fresialaan, Rozenlaan, Gerberalaan/Bromelialaan is aan het einde van zijn levensduur en moet vervangen worden.
Dit is het moment om ook naar andere zaken te kijken zoals bestrating, verlichting en groen. Ook daarvoor geldt dat ze voor vervanging in aanmerking komen. Daarom wordt alles in één project opgepakt. Het project Integraal onderhoud De Kwakel.

Meedenken

Door de coronamaatregelen zijn fysieke bewonersavonden niet mogelijk. Al eerder is er een enquête gehouden en zijn de inwoners via brieven op de hoogte gehouden. De uitslag van de enquête is meegenomen in de uitwerking. Er zijn drie ontwerptekeningen; Fresialaan, Rozenlaan en Gerberalaan/Bromelialaan. Via onze gemeentepagina en social media hebben wij een oproep gedaan om mee te denken en te reageren over het project en de ontwerptekeningen op ons participatieplatform uithoorndenktmee.nl. Alle vragen hierover zijn beantwoord.   

Planning

Rondom mei starten de werkzaamheden. Via deze pagina houden wij u op de hoogte.

Vragen

Heeft u vragen hierover, dan kunt u contact opnemen met de heer A.M. Muller. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0297) 51 31 11 of per e-mail via gemeente@uithoorn.nl onder vermelding van zaaknummer 2021-019824, Integraal Onderhoud De Kwakel.