Hondenlosloopgebied WRK-strook zonder omheining

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 10 mei, 2021
Tot
vrijdag 21 mei, 2021
Locatie
Hondenlosloopgebied WRK-strook, Legmeer-West

Tijdens de bouw van de nieuwe wijk ‘Aangenaam Legmeer’ heeft de aannemer van Legmeer-West het bouwterrein afgezet met bouwhekken. Het bouwhek staat aan de kant van de nieuwe woonwijk langs het hondengebied (WRK-strook). Nu de bouw klaar is, komt er tussen het hondenlosloopgebied en de nieuwe woningen een definitief hekwerk langs het hondenlosloopgebied. 

Plaatsen definitief hek

Het nieuwe hekwerk is vanaf de kant van de Noorddammerweg ongeveer al voor de helft neergezet. Vanaf dat punt tot aan de Faunalaan, is nu nog bouwhek. De andere helft van het nieuwe hek, ongeveer 300 meter, wordt in de week van 17 tot en met 21 mei geplaatst. 

Honden aan de lijn

In week van 10 tot en met 14 mei worden alle bouwhekken weggehaald. Dit is nodig voor de voorbereiding op het plaatsen van het nieuwe hekwerk. Dit betekent dat tijdens de werkzaamheden in deze twee weken, het hondenlosloopgebied niet is afgezet of is afgesloten van de woonwijk. Hondenbezitters raden wij raden aan, voor de veiligheid van de hond, deze aan te lijnen tijdens deze periode. Zodra het definitieve hekwerk om het hondenlosloopgebied klaar is, laten wij u dit weten via deze website, de gemeentepagina en onze facebookpagina.

WRK Strook Legmeer-West