Burgemeester neemt ‘Met AKU door de historie van Uithoorn’ in ontvangst

Door corona gaat het evenement ‘Uithoorns de mooiste wandeling 2020’ niet door. Dit evenement stond dit jaar in het teken van gemeente Uithoorn 200 jaar. Maar gelukkig kunt u wel zelf de wandeling maken.

AKU
Want met het thema gemeente Uithoorn 200 jaar is er wel een mooi boekje gemaakt met wandelingen die de historie van Uithoorn en De Kwakel mooi laat zien met foto’s, verhalen en anekdotes. De bijbehorende wandelroutes staan achter in het boekje. 

Op maandag 14 september heeft Burgemeester Pieter Heiliegers dit eerste boekje in ontvangst mogen nemen uit handen van Wim Verlaan en Henk de Vries.

Omdat bewegen een belangrijke activiteit is in deze tijd heeft AKU Wandelcentrum gemeend het boekje nu al beschikbaar te stellen. U kunt de wandelingen daarmee op eigen gelegenheid maken. Van 23 tot en met 27 september worden de boekjes te koop aangeboden bij Brouwerij de Schans. Met de aanschaf van het boekje bent u tegelijkertijd ingeschreven voor de Uithoorns Mooiste de Wandeling die op 11 april 2021 wordt gehouden. Meer informatie kunt u lezen op de website van Aku.