Herdenkingsavond ‘een lichtje (voor) thuis’

We kennen allemaal wel iemand waarvan we houden, die niet meer onder ons is. Of iemand die het moeilijk heeft. We willen graag hierbij stil staan en voor deze mensen een kaarsje branden op vrijdag 27 november vanaf 20.00 uur.

Het branden van een kaarsje staat voor liefde, licht en warmte. Het maakt een gemis of een bepaald gevoel tastbaar. Ook worden er vaak kaarsjes gebrand als er iemand ziek is of op een andere manier een duwtje in de rug nodig heeft. Het geeft steun in moeilijkere tijden.

Vorig jaar is voor het eerst een herdenkingsavond op de Algemene Begraafplaats Uithoorn georganiseerd. Met veel succes. Het stilstaan bij een indringende gebeurtenis, het gemis van een dierbare, het vrijwillig stilstaan bij verdriet met meerdere mensen op een avond geeft kracht en verbindt. Daarom wordt het dit jaar weer georganiseerd. Deze avond ziet er door de huidige maatregelen wel anders uit. 

Er wordt een online herdenking georganiseerd op vrijdag 27 november vanaf 20.00 uur. De organisatie van deze herdenkingsavond wordt door Day to Day uitvaartbegeleiding gedaan. Houd zowel onze website en facebookpagina als die van Day to Day uitvaartbegeleiding de komende weken in de gaten voor meer informatie.