Gemeentegids en afvalkalender 2021

Nog even en dan krijgt iedereen in de eerste twee weken van december de nieuwe gemeentegids en afvalkalender voor 2021. Dit jaar een geheel vernieuwde afvalkalender. Op verzoek van veel inwoners, weer een los exemplaar. Met visuele weergaven en lekker groot!

Affiche afvalkalender 2021

Uitleg kalender

Op de voorzijde van de papieren afvalkalender staan handige tips, binnenin een plattegrond en de jaarkalender en op de achterzijde staat de wijkindeling voor de inzameling. In de inzamelwijken worden alle straten genoemd. Kijk in welke inzamelwijk u woont en vind deze wijk op de plattegrond. De kleur van uw inzamelwijk komt terug in de plattegrond. In de plattegrond ziet u de symbolen voor uw wijk. Deze symbolen staan in de kalender en zo vindt u uw inzameldagen. De symbolen worden verklaard in de legenda. Wij hopen dat deze versie u bevalt. En anders kunt u altijd de Afvalkalender 2021 (pdf, 155 kB) bekijken en/of downloaden zoals u in de afgelopen jaren bent gewend.

Geen gemeentegids en/of afvalkalender ontvangen?

Heeft u na 15 december niets ontvangen? Bel gerust naar het Klant Contact Centrum (0297) 513 111. Dan wordt de gemeentegids en afvalkalender alsnog per post aan u opgestuurd.