Burgemeester Heiliegers bezoekt sushiworkshop voor kinderen

Burgemeester Pieter Heiliegers heeft een bezoek gebracht aan de sushi kookworkshop voor jongens van groep 7 en 8. De zomerworkshop werd gegeven door Videt.

Videt

Videt organiseert de hele zomer door verschillende activiteiten voor jongens en meiden. Zo wordt er elke woensdagochtend een sporttoernooitje gehouden op het multifunctionele speelveldje, er worden bootcamps gehouden, filmmiddagen en nog veel meer. Burgemeester Heiliegers: ,,Ik vind het zo leuk dat er zoveel georganiseerd wordt. Zeker nu. Ze hebben lange tijd thuis gezeten door de coronamaatregelen. En veel kinderen gaan deze zomer ook niet op vakantie, maar blijven in Uithoorn of De Kwakel. Op deze manier hoeven ze zich niet te vervelen en kunnen ze zich lekker uitleven.”

Club Cavemen

De burgemeester wilde graag een kijkje nemen bij ‘Club Cavemen’. Bij Club Cavemen kunnen jongens van groep 7 en 8 vijf verschillende workshops volgen. Vorige week kregen zij een sushi workshop. Heiliegers; ,,Leuk om te zien dat de jongens zo genieten om iets nieuws te leren.” 
De kinderen vonden het erg leuk dat de burgemeester een kijkje kwam nemen. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website van Videt.