Duurzame voorbeeldwoningen beschikbaar in De Kwakel

Op 26 november startte de gemeente Uithoorn de Duurzame Buurtactie met als doel om de inwoners van De Kwakel te helpen bij het besparen van energie. Tijdens een online informatieavond op 26 november werden woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van energiebesparing, manieren om te besparen en de adviesrapporten van de vijf gekozen voorbeeldwoningen.

Heeft u 26 november gemist? Geen probleem, u kunt nog meedoen met de Duuzame Buurtactie.
De actie is opgezet door de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket. De technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben De Kwakel verdeeld in een aantal type woningen. Voor de meest voorkomende type woningen hebben zij een onderzoek uitgevoerd in een bestaande woning. Vervolgens is een advies opgesteld. Dit advies is bruikbaar voor alle huizen van dit woningtype. Op die manier is voor vrijwel iedereen in De Kwakel een gratis advies voor energiebesparing beschikbaar gesteld door de gemeente. De uitkomsten van dit advies zijn gepresenteerd via een webinar. 

Voorbeeldwoningen De Kwakel

Meer informatie 

Voor meer woning informatie over de Duurzame Buurtactie De Kwakel in gemeente Uithoorn verwijzen wij u door naar de website van het Regionaal Energieloket via www.regionaalenergieloket.nl. Daar kunt u de adviesrapporten gratis opvragen en de online informatieavond terugkijken. 

Aan de slag?

Er loopt op dit moment ook een actie voor isolatie. Via die actie kunnen woningeigenaren slim investeren in hun woning. Meer informatie over de isolatieactie kunt u vinden op www.regionaalenergieloket.nl