Info- en adviespunt Zorg en Veiligheid vanaf 2 mei geopend

In samenwerking met Buurtbeheer Centrum/Oude Dorp/Vinckebuurt, politie en veiligheidspartners heeft de gemeente het info- en adviespunt ‘Zorg en Veiligheid’ in de bibliotheek geopend. Elke eerste donderdag van de maand kunnen inwoners en ondernemers uit de buurt er zonder afspraak terecht met vragen, zorgen en ideeën. Vanaf donderdag 2 mei is het info- en adviespunt geopend.

Dus heeft u bijvoorbeeld ideeën hoe we het Oude Dorp/Centrum veiliger kunnen maken? Of heeft u het gevoel dat er iets niet in de haak is? Loop tijdens de openingstijden naar binnen en laat het weten. Er is altijd iemand aanwezig vanuit de gemeente, buurtbeheer en/of andere veiligheidspartners.

We willen met dit nieuwe inlooppunt meer zichtbaar zijn in de wijk en op een laagdrempelige manier contact hebben met buurtbewoners en ondernemers van het centrum. Niet alleen over veiligheidsissues, maar ook op het gebied van zorg. Maakt u zich - -om wat voor reden dan ook- zorgen om een buurtgenoot? Ziet u bij een woning dat de gordijnen  vaker dan normaal dicht zijn? Denkt u dat iemand hulp nodig heeft? Trek aan de bel. Met elkaar streven we naar een socialere buurt, waar we (nog meer) uitkijken naar elkaar.

Geopend elke eerste donderdag van de maand van 16.00 uur tot 18.00 uur uur. Locatie is de bibliotheek aan het Marktplein 65 in Uithoorn.