Gemeentegids wordt gemeentemagazine

Met ingang van dit jaar wordt de traditionele Uithoornse gemeentegids vervangen door een gemeentemagazine.

Het gemeentemagazine is de opvolger van de gemeentegids; u vindt er informatie vanuit de gemeente over producten en diensten, de gemeenteraad en het college. Het gemeentemagazine behoudt de functie als naslagwerk, met onder meer het bekende adressenoverzicht. Het uiterlijk van het magazine is wel anders dan u van de gemeentegids gewend bent, met meer beeldmateriaal en een ruimere opmaak. Een frisse uitstraling, meer van deze tijd. 

Akse Media verzorgt vermelding en advertenties 

De komende weken benadert uitgever Akse Media bv Uithoornse organisaties en verenigingen voor vermelding in het gemeentemagazine 2022. Binnenkort begint ook de acquisitie van betaalde advertenties.
Alleen Akse Media bv werft voor advertenties die in het gemeentemagazine komen. Wordt u benaderd en twijfelt u of de persoon de advertentie-acquisitie voor het gemeentemagazine mag uitvoeren? Vraag de persoon om de brief van de gemeente Uithoorn te laten zien.

Wijziging doorgeven

De gemeente Uithoorn verwerkt zelf geen wijzigingen in het adresoverzicht door. Zijn de gegevens van uw vereniging, organisatie of instantie niet juist? U kunt wijzigingen rechtstreeks bij de uitgever Akse Media bv doorgeven: