Aanmelding maatschappelijke organisaties voor digitale vrijwilligersmarkt gestart

Vanaf nu kunnen maatschappelijke organisaties zich aanmelden voor de digitale vrijwilligersmarkt, die van 6 tot en met 20 september plaatsvindt. Veel organisaties zullen inmiddels een uitnodiging in de mailbox hebben gekregen.

Aanmelden kan tot 10 mei 2021 via de nieuwe website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar. Ook organisaties die geen uitnodiging hebben gehad, kunnen eventueel deelnemen aan de Vrijwilligersmarkt. Na aanmelding bekijkt het Steunpunt Vrijwilligerswerk of de organisaties aan de voorwaarden voor deelname voldoen. 

Digitaal 

De digitale vrijwilligersmarkt is een prachtig alternatief voor de traditionele versie. Het grote voordeel is dat organisaties hun presentatie volledig kunnen voorbereiden. In de digitale stand is ruimte voor foto’s, informatie en linkjes naar de webpagina. Als klapper biedt het Steunpunt Vrijwilligerswerk aan om bij de organisatie te komen filmen, zodat ook de filmpjes en de impressie van de locatie op de markt getoond kunnen worden. 
Voor inwoners is het extra fijn om straks 2 weken de tijd te hebben om de digitale markt te bezoeken. Zij kunnen een virtuele wandeling over de digitale markt maken en zich uitgebreid oriënteren op het aanbod. Zo is echt leuk en boeiend vrijwilligerswerk zo gevonden.

Campagne

In de periode van 6 tot 20 september zal het de inwoners niet ontgaan dat de digitale vrijwilligersmarkt open is: met borden langs de weg, advertenties en social media berichten zal de #watgajijdoen? overal te zien zijn. 

Informatie

Op steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl staat alle informatie en het aanmeldformulier. 

Vrijwiligersmarkt