Doe de gratis HuisScan

Als inwoner van de gemeente Uithoorn kunt u een gratis HuisScan doen. Met de HuisScan ziet u in twee minuten welke duurzame maatregelen u kunt treffen voor uw woning, hoeveel dit kost, in hoeveel jaar u dit heeft terugverdiend en hoeveel energie u kunt besparen.

HuisScan

De HuisScan bestaat uit vier stappen. U geeft als eerste uw postcode op. De website haalt de gegevens van uw woning op, zoals het oppervlakte en de bijzondere eigenschappen. Hierna beantwoordt u vragen over uw woning. Deze antwoorden worden meegenomen in de berekening. Bij de derde stap worden alle gegevens samengevoegd tot een persoonlijk advies. Dit advies is helemaal gratis. Als laatste stap kunt u het adviesrapport opslaan en naar uw e-mail sturen. Hiermee kunt u de resultaten altijd weer bekijken. Het stappenplan is heel eenvoudig en is een kwestie van doen. De HuisScan doet u op regionaalenergieloket.nl/huisscan

Als u vragen heeft over de HuisScan of over financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket werkt samen met de gemeente Uithoorn om u zo goed mogelijk te helpen bij het verduurzamen van uw woning. U kunt contact met het Regionaal Energieloket opnemen via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 – 525 4110. 
Er wordt alleen gebruik gemaakt van bestaande en toegankelijke gegevens. De HuisScan voldoet aan de AVG.