Schaf nu voordelig zonnepanelen aan

Na succesvolle acties in voorgaande jaren heeft de gemeente Uithoorn opnieuw een zonnepanelenactie voor haar inwoners van Uithoorn en De Kwakel. Het Regionaal Energieloket verzorgt de actie voor de gemeente.

Zonnepanelen verminderen de CO2 uitstoot, u wordt minder afhankelijk van uw elektriciteitsleverancier, uw energierekening daalt, en uw woningwaarde stijgt. Ook op bewolkte dagen wekken panelen elektriciteit op door het indirecte zonlicht. Een zonnepaneel gaat meer dan 25 jaar mee en levert gedurende zijn levensduur veel elektriciteit op. Als onafhankelijke partijen hebben de gemeente Uithoorn en het Regionaal Energieloket voor u de beste deal geselecteerd. Zo bent u verzekerd van goed kwaliteit, een scherpe prijs en maatwerk.

U kunt zich tot en met 31 maart inschrijven voor de zonnepanelenactie via regionaalenergieloket.nl. Ook organiseert de gemeente een online informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst licht het Regionaal Energieloket de actie toe en is de installateur ook digitaal aanwezig. Deze vindt plaats op 2 maart om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden via regionaalenergieloket.nl