Nieuw in 2022; Afvalapp en gemeentemagazine

Ieder jaar krijgt u bij de gemeentegids ook een afvalkalender. Aankomend jaar doen we het anders. We hebben nu de AfvalWijzer app die u per 1 januari 2022 kunt gebruiken. En: de gemeentegids wordt het gemeentemagazine.

U kunt de afvalapp downloaden vanuit de Appstore op uw mobiele telefoon. Liever geen app? Vanaf die datum kunt u ook de inzameldagen voor uw adres bekijken via mijnafvalwijzer.nl en uw eigen afvalkalender printen. Uiteraard helpt ons Klant Contact Centrum als u de geprinte versie liever opgestuurd wilt hebben. Bel dan met (0297) 513 111. Voor meer informatie, kijk op afval

Gemeentemagazine 2022

Rondom de jaarwisseling krijgt u ons gemeentemagazine in de brievenbus. Het gemeentemagazine is de opvolger van de gemeentegids; er staat informatie in vanuit de gemeente over producten en diensten, de gemeenteraad en het college. Het gemeentemagazine behoudt de functie als naslagwerk, met onder meer het bekende adressenoverzicht. Het uiterlijk van het magazine is wel anders dan u van de gemeentegids gewend bent, met meer beeldmateriaal en een ruimere opmaak. Een frisse uitstraling, meer van deze tijd.


Afbeelding: gemeentemagazine voorblad