Start werkzaamheden Verkeersplan centrum Uithoorn op 19 april

Onlangs heeft de gemeente de start van de werkzaamheden aan het Verkeersplan centrum Uithoorn aangekondigd op 12 april. Helaas is bij de Dorpsstraat onverwacht vervuilde grond aangetroffen. Het afgraven en afvoeren van deze grond moet zorgvuldig gebeuren. Er worden daarom verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen, en dat vraagt voorbereidingstijd.

Dit betekent dat de bouwplaats niet vanaf 7 april, maar deze week ingericht kan worden. En dat we vanaf 19 april kunnen starten met de werkzaamheden. Aan de kruising Dorpsstraat werken we vanaf 28 april. 

Download de BouwApp

Wij vinden het belangrijk om inwoners, ondernemers en bezoekers tijdens de werkzaamheden direct op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij via de BouwApp. Via de BouwApp blijft u op de hoogte en kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Liesbeth van Boom. 

Heeft u de BouwApp nog niet gedownload? Ga naar uw appstore om de app gratis te downloaden. Zoek in de app naar Verkeersplan centrum Uithoorn en klik op volgen. Door een doelgroep te selecteren, blijft u op de hoogte van voor u belangrijke ontwikkelingen, of houd de veelgestelde vragen in de gaten.

Centrum Uithoorn toekomst