Burgerpeiling 2021

Een paar weken geleden heeft de gemeente een aantal inwoners op basis van een willekeurige selectie uit het inwonersbestand een uitnodiging gestuurd om mee te doen aan de Burgerpeiling 2021.

Het onderzoek vindt plaats in alle 352 gemeenten van Nederland; zo kan uw mening worden vergeleken met die van inwoners van de andere gemeenten. In de burgerpeiling vraagt de gemeente aan inwoners wat zij vinden van hun woonplaats, in dit geval Uithoorn of De Kwakel. En hoe zij vinden dat de gemeente haar taken uitvoert. De burgerpeiling is een anoniem onderzoek dat het onafhankelijke onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy uitvoert in opdracht van de gemeente Uithoorn. 

Juist in deze coronatijd vinden wij het extra belangrijk om te weten hoe u over onze gemeente denkt. Daarom doen we net als vorig jaar mee aan de landelijke burgerpeiling. Door mee te werken, helpt u ons om onze dienstverlening naar u te verbeteren.  Wij zijn erg blij met de al ingevulde vragenlijsten. Bent u geselecteerd en heeft u de vragenlijst nog niet heeft ingevuld? Doe vooral mee. Het kost u ongeveer 15 minuten. Hoe meer geselecteerde inwoners meedoen, hoe een beter beeld wij krijgen. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Burgerpeiling Uithoorn