Gemeentemagazine Uithoorn

In het gemeentemagazine vindt u de meest actuele lokale informatie en adressen van alle bedrijven en voorzieningen binnen uw gemeente. 

Online gemeentemagazine

Via uithoorn.smartmap.nl kunt u het digitale gemeentemagazine vinden. De informatie in het digitale magazine wordt regelmatig bijgewerkt. U kunt het hele jaar door wijzigingen doorgeven aan Akse Media.

Gemeentegids app

U kunt het gemeentemagazine ook gebruiken als app op uw iPhone, iPad of uw Android-telefoon of -tablet. Met deze 'Gemeentegids app' kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. U kunt de gratis app vinden in de 'store' onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media B.V.: downloaden via Google Play/App Store of scan onderstaande QR-code om de GemeentegidsApp direct te downloaden:
 QR-code gemeentegids Uithoorn
Afbeelding: QR-code gemeentegids Uithoorn

Aanmelden en wijzigen

De gemeente Uithoorn verwerkt zelf geen wijzigingen in het adresoverzicht door. Zijn de gegevens van uw vereniging, organisatie of instantie niet juist? U kunt wijzigingen of nieuwe aanmeldingen rechtstreeks bij de uitgever Akse Media bv doorgeven:

U kunt alleen als niet-commercieel bedrijf / maatschappelijke organisatie, instelling, vereniging, stichting een gratis vermelding krijgen in de gemeentegids.

Adverteren in het gemeentemagazine, de gids en de plattegrond

Heeft u geen recht op een gratis vermelding in de gemeentegids, dan kunt u uiteraard wel een advertentie plaatsen in de gemeentegids. Informeer bij Akse Media over de mogelijkheden. Zij nemen contact met u op. Zij kunnen altijd een schriftelijke toestemming van de gemeente laten zien waaruit blijkt dat ze namens de gemeente advertenties verkopen. Bij twijfel kunt u de aanbieder hier altijd naar vragen. 

Verspreiding gemeentemagazine 

Inwoners van de gemeente Uithoorn krijgen elk jaar een gemeentemagazine in de brievenbus. Is de gids niet bij u bezorgd of hebt u een nee/nee-sticker op uw brievenbus? Haal dan een exemplaar in het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Ook kunt u het gemeentemagazine online aanvragen via gemeente@uithoorn.nl. U krijgt de gids dan per post toegestuurd.