Gemeentemagazine

Sinds 2022 heeft de gemeentegids plaatsgemaakt voor het jaarlijkse Gemeentemagazine “Bij ons in Uithoorn en De Kwakel”. Hierin vindt u alle informatie over de werkzaamheden van de gemeente en van de diensten en producten die bedrijven en organisaties in Uithoorn en De Kwakel leveren. Compleet met adres- en contactgegevens.

Gedrukt, online én app

“Bij ons in Uithoorn en De Kwakel” wordt één keer per jaar huis-aan-huis bezorgd op alle adressen in de gemeente Uithoorn. 
Geen exemplaar ontvangen? Haal het op in het gemeentehuis of vraag het aan via een mailtje naar gemeente@uithoorn.nl. We sturen het gemeentemagazine per post naar u toe.

Behalve de gedrukte vorm is er ook een online Gemeentemagazine met meer mogelijkheden. U kunt het magazine doorbladeren als eBook. Alle telefoonnummers die u kunt bellen bij onraad of nood staan in een handig overzicht. Via het zoekvenster kunt u direct op onderwerp zoeken.

U vindt het online Gemeentemagazine op uithoorn.smartmap.nl

U kunt het gemeentemagazine ook downloaden als app op uw mobiel of tablet. Scan de QR-code.

QR-code gemeentegids Uithoorn
Afbeelding: QR-code gemeentegids Uithoorn

Aanmelden, wijzigingen doorgeven of adverteren

Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor opname in het Gemeentemagazine “Bij ons in Uithoorn en De Kwakel”. Voor niet-commerciële bedrijven en maatschappelijke organisaties, instellingen, verenigingen en stichtingen is vermelding in het Gemeentemagazine gratis. Ook is het mogelijk om te adverteren in het Gemeentemagazine.

De gemeente Uithoorn verwerkt zelf geen wijzigingen in het adresoverzicht. Wilt u zich aanmelden, een wijziging doorgeven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in het Gemeentemagazine? Neem contact op met uitgever Akse Media bv: