Gemeentegids Uithoorn

In de gemeentegids vindt u de meest actuele lokale informatie en adressen van alle bedrijven en voorzieningen binnen uw gemeente. 

De gemeentegids is, naast de papieren versie, ook digitaal te bekijken.

Gemeentegids app


Naast de papieren gids, de (toegankelijke) digitale gemeentegids en het E-book is er de gratis GemeentegidsApp, geschikt voor Smartphones en Tablets. De GemeentegidsApp is gratis te downloaden in Google Play/App Store.

Aanmelden en wijzigen


Wijzigingen van de vermeldingen in deze gids kunt u rechtstreeks doorgeven aan Uitgeverij Akse Media. U kunt alleen als niet-commercieel bedrijf / maatschappelijke organisatie, instelling, vereniging, stichting een gratis vermelding krijgen in de gemeentegids.

Adverteren in de gids en de plattegrond


Heeft u geen recht op een kosteloze vermelding in de gemeentegids, dan kunt u uiteraard wel een advertentie plaatsen in de gemeentegids. Informeer bij Akse Media over de mogelijkheden. Zij nemen contact met u op. Zij kunnen altijd een schriftelijke toestemming van de gemeente laten zien waaruit blijkt dat ze namens de gemeente advertenties verkopen. Bij twijfel kunt u de aanbieder hier altijd naar vragen.

Gids wordt elk jaar huis aan huis verspreid


De gids wordt elk jaar huis aan huis verspreid. Heeft u geen gids gekregen, dan kunt u deze ophalen op het gemeentehuis tijdens de openingstijden.

Uw foto in de gemeentegids


Wij zouden het leuk vinden om uw foto's in onze nieuwe gids te plaatsen. Heeft u mooie, spraakmakende foto's die iets zeggen over uw gevoel van Uithoorn of De Kwakel, foto's van natuur en milieu, verkeer, speelgelegenheden of actuele projecten in Uithoorn? Stuur ze (in hoge resolutie) aan ons door via gemeentegids@duoplus.nl.