Rots en water

Met de weerbaarheidstraining Rots en Water leer je wanneer je voor jezelf moet opkomen en je leert wanneer je je maar beter ergens bij kunt neerleggen. Het is niet altijd makkelijk je eigen grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren. De Rots en Water-training leert je soms hard zijn als een rots en soms zacht als water.

De training is bedoeld voor kinderen die het lastig vinden op een rustige manier voor zichzelf op te komen of anderzijds voor kinderen die juist te vaak over zich heen laten komen. 
Ook als je meer zelfvertrouwen wilt hebben, je makkelijker contact met anderen wilt leren maken of je gewoon graag rustig wilt leren blijven in vervelende situaties, heb je veel aan deze training.

Het doel van de training is dat je sterker in je schoenen komt te staan, je leert voor jezelf op te komen en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je beter omgaan met lastige situaties en je leert betere keuzes te maken. Met Rots en Water leer je je woede en boosheid te beheersen en op een rustige manier voor jezelf op te komen. Je denkt na over wat je wel en niet wilt en leert hoe je dat duidelijk kunt maken. Ook leer je de grenzen van anderen te respecteren.

Meer informatie over deze training op: rotsenwater.nl.

Trainingen

De training wordt twee keer aan dezelfde groep gegeven: van 15.00 tot 16.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. 

  1. woensdag 4 maart 
  2. woensdag 11 maart 
  3. woensdag 18 maart 
  4. woensdag 25 maart 
  5. woensdag 1 april 
  6. woensdag 8 april 
  7. woensdag 15 april 
  8. woensdag 22 april 

Aanmelden

De trainingen gaan altijd door en uw kind kan gratis deelnemen. 
Opgeven? Stuur een mail naar T.Blok@altra.nl (Tycho Blok) met de gegevens van de deelnemer van de training. Als u naar de training komt, neem dan het volledig ingevulde Aanmeldformulier jeugdhulp trainingen (pdf, 189 kB) mee. Er is plek voor maximaal 8 kinderen per trainingsgroep. 

Kunt u het formulier ook inscannen? Vul het formulier dan eerst in, print het uit en zet uw handtekening er op. Scan het formulier weer in en stuur het direct mee bij uw aanmelding.