Derde editie ‘Over de Streep’ in Dorpshuis de Quakel

Lijkt het je leuk om op een bijzondere manier dorpsgenoten te leren kennen? De gemeente houdt op zaterdag 23 maart tussen 14 en 16 uur voor de derde keer de activiteit ‘Over de Streep’. Dit keer in Dorpshuis De Quakel in De Kwakel. Wethouder José de Robles leidt de middag en stelt aan de deelnemers verschillende vragen. Als de vraag voor de deelnemer van toepassing is dan stapt diegene ‘over de streep’.

De wethouder legt uit: “Dat kunnen vragen zijn over hobby’s, (verloren) vriendschappen, sport, werk. En je stapt alléén over de streep als je dat zelf wilt. We hebben Over de Streep nu twee keer eerder gedaan en de reacties zijn zeer positief. Al snel voelen de deelnemers zich vertrouwd met elkaar. En de kleine borrel erna is altijd super gezellig en informeel. Een paar keer is ons gevraagd de activiteit een keer in De Kwakel te houden. Daar wilden we graag gehoor aangeven. Aanmelden kan vanaf nu, dus doe je mee?”

Aanmelden

Aanmelden kan door de QR-code hieronder te scannen of via het online formulier

QR-code Over de streep 23-03-2024
Afbeelding: QR-code Over de streep 23 maart 2024.

Achtergrondinformatie

Doelen van Over de Streep zijn onder andere kennismaken met andere inwoners (en elkaar dus beter leren kennen), het doorbreken van bubbels en bewustwording van je eigen gedrag en filters. Op deze manier kunnen inwoners op een laagdrempelige manier met elkaar kennis maken. Ook met mensen die een hele andere achtergrond hebben. Over de Streep is een onderdeel van het ontmoetingsproject Dit zijn wij Uithoorn! Meer info hierover is te vinden via: www.ditzijnwijuithoorn.nl.

Praktische informatie

Over de Streep wordt gehouden op zaterdag 23 maart in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, De Kwakel. Van 14 tot ongeveer 16 uur.