Cursus Rots en Water voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar

Zet dit in mijn agenda

Met de weerbaarheidstraining Rots en Water leert uw kind wanneer het voor zichzelf moet opkomen en wanneer het zich maar beter ergens bij kan neerleggen. Het is niet altijd makkelijk de eigen grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren. De Rots en Water-training leert uw kind om soms hard te zijn als een rots en soms zacht als water.

Van
donderdag 12 oktober, 2023 om 15:30
Tot
donderdag 07 december, 2023 om 17:30
Locatie
Gymzaal Meerwijk, Eendracht 4, Uithoorn

De training is bedoeld voor kinderen die het lastig vinden op een rustige manier voor zichzelf op te komen of anderzijds voor kinderen die juist te vaak over zich heen laten komen. 
Ook als uw kind meer zelfvertrouwen wilt hebben, makkelijker contact met anderen wilt leren maken of gewoon graag rustig wilt leren blijven in vervelende situaties, is deze training erg nuttig.

Het doel van de training is dat uw kind sterker in zijn schoenen komt te staan, het leert voor zichzelf op te komen en bouwt aan zelfvertrouwen. Zo kan het beter omgaan met lastige situaties en leert het betere keuzes te maken. Met Rots en Water leert uw kind zijn woede en boosheid te beheersen en op een rustige manier voor zichzelf op te komen. Het denkt na over wat het wel en niet wilt en leert hoe hij dat duidelijk kan maken. Ook leert het de grenzen van anderen te respecteren.

Meer informatie over deze training op: rotsenwater.nl.

Trainingen

De training wordt twee keer gegeven: aan de groep van kinderen van 10 t/m 12 jaar van 16.30 tot 17.30 uur en aan kinderen van 7 t/m 9 jaar van 15.30 tot 16.30 uur op: 

  • donderdag 12 oktober 
  • donderdag 19 oktober
  • donderdag 02 november
  • donderdag 09 november 
  • donderdag 16 november 
  • donderdag 23 november 
  • donderdag 30 november
  • donderdag 07 december 

Aanmelden

De trainingen gaan altijd door en uw kind kan gratis deelnemen. 
Opgeven? Stuur een mail naar Ilonka Spaargaren: i.spaargaren@altra.nl. (M: 06 – 55413611) met de gegevens van de deelnemer van de training. Als u naar de training komt, neem dan het volledig ingevulde Aanmeldformulier jeugdhulp trainingen (pdf, 189 kB) mee. Er is plek voor maximaal 8 kinderen per trainingsgroep. 

Kunt u het formulier ook inscannen? Vul het formulier dan eerst in, print het uit en zet uw handtekening er op. Scan het formulier weer in en stuur het direct mee bij uw aanmelding.