32e Kooyman Polderloop 2020 gaat door

Zet dit in mijn agenda

Atletiekvereniging AKU heeft in overleg met de organisatie van het Polderfeest in De Kwakel een Kooyman Polderloop kunnen samenstellen met inachtneming van de actuele corona voorschriften.

Van
zaterdag 18 juli, 2020
Tot
donderdag 30 juli, 2020
Locatie
feestterrein bij KDO De Kwakel

De Kooyman Polderloop zal dit jaar individueel worden gelopen over de afstanden 4 kilometer en 10 kilometer in de periode van zaterdag 18 juli tot en met donderdag 30 juli. Je loopt het parcours solo of samen met 1- of 2 andere lopers, maar daarbij moet de 1 ½ meter onderlinge afstand wel worden gerespecteerd.

Dankzij de spontane ondersteuning van de vele sponsoren van de Kooyman Polderloop is de deelname GRATIS.

Kooyman Polderloop 2020

Uithoorn 200 jaar

Veel activiteiten die waren gepland i.v.m. 200 jaar Uithoorn zijn helaas niet doorgegaan sinds begin maart. We zijn blij dat met het doorgaan van de Kooyman Polderloop er weer aandacht kan worden gegeven aan dit jubileumjaar.

Hoe gaat de Kooyman Polderloop dit jaar in zijn werk?

  • Elke dag is het feestterrein bij KDO De Kwakel toegankelijk van 9.00 uur tot 21.00 uur. Het start/finish gebied wordt feestelijk aangekleed met start/finishdoek, boog en kleurige sponsoruitingen. Ideaal voor een selfie moment!
  • Je start als loper vanaf het feestterrein bij KDO De Kwakel op de plek waar de Kooyman Polderloop altijd start. Op de dag en op het tijdstip dat jou uitkomt loop je de afstand van 4 of 10 kilometer.
  • Via een registratieprogramma (b.v. Strava of Runkeeping) op je telefoon of horloge houd je de gelopen afstand en tijd bij. Na afloop maak je een screenshot van je tijd en gelopen parcours en stuurt dit samen met je naam naar het mailadres van de organisatie (Atletiek Klub Uithoorn).
  • De ontvangen uitslagen worden verwerkt in de uitslagenlijst en elke deelnemer ontvangt digitaal de uitslag en als herinnering een eigen digitale oorkonde (PDF) met naam, datum en gelopen tijd.

Van te voren inschrijven is niet nodig (de loop is GRATIS), dus gewoon lekker lopen wanneer het uitkomt. Het ongewijzigde parcours volgt de openbare weg, als deelnemer dien je de eigen veiligheid in acht te nemen.

De 32e Kooyman Polderloop is onderdeel van het Auto Berkelaar Zomeravondcircuit

Een uitstekende voorbereiding voor de Kooyman Polderloop

Je kunt je op veel manieren voorbereiden op de Kooyman Polderloop. Maar voorbereiden onder deskundige begeleiding kan uitstekend bij de looptrainingen van AKU die op dinsdag- en donderdagavond plaatsvinden op de atletiekbaan van AKU.  Voor meer informatie: Rene Noorbergen, rene.noorbergen@gmail.com, (06) 55858584.