Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Winkelen

Het is leuk winkelen in Uithoorn. Naast grote bekende ketens als HEMA en Esprit vindt u in onze gemeente verschillende modewinkels, speelgoedwinkels, drogisterijen, woonwinkels, een sportwinkel en een kampeerwinkel. Een lokale specialiteit is het Uithoornse biertje.

Taartenwinkel de Zoete Zonde

Amstelplein

Winkelcentrum Amstelplein is een overdekte winkelpassage in de Dorpskern van Uithoorn. Er is een ruim aanbod aan winkels, met uitloop naar de Dorpsstraat, het Marktplein, de Wilhelminakade en de Schans. U vindt hier landelijke ketens, maar ook leuke lokale winkels, zoals mooie bloemenzaken, een taartenwinkel, kledingzaakjes en een sfeervolle woon- en accessoirewinkel.

Zijdelwaardplein

Winkelcentrum Zijdelwaardplein is ook grotendeels overdekt. U kunt hier goed terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Maar u vindt er ook winkels voor cadeaus, kleding en boeken. In beide winkelcentra is een postagentschap.

Wijken

voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels op de volgende locaties: Legmeerplein, Arthur van Schendellaan, Joost van den Vondellaan, dorpscentrum De Kwakel, Prinses Christinalaan en Admiraal Tromplaan. Aan de Wiegerbruinlaan vindt u onder andere een bouwmarkt en een kampeerwinkel.

In de regio

Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De winkelfaciliteiten in deze buurtgemeenten hebben een regionale functie. U treft hier een groot aanbod van winkels. Liever een grotere stad? Ook Amsterdam, Utrecht en Haarlem zijn uitstekend bereikbaar voor een dagje winkelen.

Parkeren

Parkeren in Uithoorn is gratis.

Koopzondagen

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag.

Markten

In het dorpscentrum van Uithoorn is elke woensdag een weekmarkt.


Uitgelicht


Zoeken