09-01-2024 Vastgestelde Beleidsregels Parkeernormen, Uithoorn

Op donderdag 2 november 2023 heeft de gemeenteraad Parkeervisie Uithoorn vastgesteld waarin de toekomstbestendige visie voor het parkeren in Uithoorn wordt beschreven. Aansluitend op de visie heeft de gemeenteraad op 21 december 2023 het bestemmingsplan parapluplan parkeren vastgesteld. Dit plan geeft regels voor het verlenen van omgevingsvergunningen bij particuliere initiatieven voor wat betreft het parkeren (zie elders in dit blad voor de publicatieberichten van deze twee besluiten). 

Op 21 november 2023 heeft het college in de Beleidsregels Parkeernormen Uithoorn vastgesteld waarin de daadwerkelijke parkeernormen vastliggen die het college hanteert bij het bepalen van de hoeveelheid parkeergelegenheid die per initiatief nodig is. 

Ter inzage 

De Beleidsregels Parkeernormen Uithoorn zijn digitaal te raadplegen op decentraleregelgeving.nl. Daarnaast kunt u van 11 januari 2024 t/m 21 februari 2024 de beleidsregels inzien in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis

Wettelijk is bepaald dat het besluit tot vaststelling van deze beleidsregels niet vatbaar zijn voor bezwaar en beroep.